Annons

Gubbcup avgjord

Den första upplagan av BK Frams oldboyscup avgjordes under lördagen i Landskrona idrottshall. Ingen av de fem medverkande Landskronaklubbarna lyckades ta sig till final. Till semifinal kom Landskrona SK och Häljarps IF men dessa fick se sig besegrade av Råå IF respektive Bjärreds IF, där det sistnämnda sedan kunde vinna hela turneringen efter en finalseger med 4-3.
Fotbollsmässigt var det riktigt bra. Det vittnar inte minst, ett gult kort på 25 matcher, om, säger arrangörföreningens ordförande Leif Åhfeldt.
Jag har sugit åt mig av alla berömmande ord från de deltagande lagen. Många har saknat denna typen av turneringar och därför har man också lovordat idén som sådan, menar Åhfeldt.

– Som på alla pojkar, även dom över 35, så växer hornen i pannan när de kommer ut på plan. Det är klart att man vill vinna men det var lika mycket spel med glimten i ögat. Precis som det ska vara när man kommit upp i åldern, säger Åhfeldt med ett leende på läpparna.

Annons
 

Mycket talar för att turneringen får en uppföljning nästa år.
– Det hoppas jag verkligen, avslutar initiativtagaren.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser