Annons

Det händer i helgen

Att det är helg brukar ju för en del personer innebära fest och glamour och idag fick vi ett av tidernas märkligaste helgtips tillsänt oss. Det är en kille som heter Lasse som hälsar alla gamla flickvänner välkomna till Speakers Corner på fredagskvällen eftersom han är gräsänkling.

Pingisklubben Scanias spelande tränare Rickard Gartér är något mer seriös när han hälsar allmänheten välkomna ut till idrottshallen i kväll klockan 18.30 för att där se en spännande bordtennismatch mot 108:ans BTK. Dessutom har klubbens yngsta spelare utbyte med Kågeröds BTK i morgon klockan 10.00.

Annons
 

På fredagskvällen är det stor final i årets Företagsrock. Allt sker på Tages. Missa inte chansen att se Ungtupparna som enträget hävdar att segern redan är hemma. Stor show utlovas!

På lördag klockan 13.00 berättar Teater Lådan från Landskrona historier för de minsta på Harlekinen på Karlslundstorget.

På lördag mellan klockan 15-18.30 kan man först se filmen Sven Klangs kvintett på bio Maxim och därefter diskutera filmen med Anders Granström, skådespelare (Sven Klang), Lars Gustaf Andersson docent i filmvetenskap och Roger Johansson, filosofie doktor i historia.

På söndag är det dags för julmarknad på ”Plorren”.
– Här kommer att finnas ett 20-tal försäljare av kvalitetsprodukter vid ”Plorren”. Dessutom finns möjlighet att träffa jultomten inne på en av de gamla vagnmansgårdarna, att följa med tomtemor och smånissarna i dans och lekar kring granen, man kan åka häst och vagn, grilla korv hos scouterna, dricka glögg och kaffe i vårt mysiga logcafé på en annan vagnmansgård, äta risgrynsgröt, lyssna på julig skönsång med mera. Mer julstämning än på Kvarntorgets Julmarknad hittar man inte i Landskrona, missa inte chansen att uppleva en riktig gammaldags Julmarknad, säger Sven-Erik Thosteman i arrangerande Kvarntorgets Vänner.

GF Idrotts gymnastik bjuder på årets julshow med temat Cirkus i idrottshallen på söndag klockan 15:00.

Dessutom kan vi konstatera att det är julmarknad på Prästasvängen på Ven under söndagen mellan klockan 11-16.

Som vanligt hittar du hela helgens bioprogram på Direktens biosida.

Avslutningsvis…
…Hemma i Karlslund – fotoutställning på Karlslundstorget.
…HC Ericson, en unik samling av 20-års grafiska arbeten för Lammhults på museet.
…Maskeradutställning på museet.
…Karlsson på taket julstökar. Familjesöndag på Café 31 med visduon Två bullar brö’ klockan 14.00 och 16.00. Två timmar senare bjuder man på julvisor.

På grund av ett mailhaveri på en av våra datorer har en del inkommande mail försvunnit. Skulle vi ha missat att rapportera något så ber vi om ursäkt för detta.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser