Annons

Det händer i helgen


Veckodagarna rusar fram och innan man vet ordet av är det helg igen.
Något av de mer udda tipsen kom idag från vår trogne läsare Lennart Andersson. I ett något kryptiskt mail informerar han om att han har fått ”vinkar” om att en artikel om honom ska dyka upp i Kvällsposten idag. Vad det rör sig om har vi ingen aning om, inte heller om det är ett helgtips.
UPPDATERAT OM OVANSTÅENDE!
Nu vet vi! Sent ska sanningen komma fram. Klicka här >>

 • Ett rejält helgtips har vi i alla fall fått från Jimmie ”Flödaren” Rönndahl som skriver följande:
  – Välkomna till Tages på Företagsrocken där Ungtupparna United kommer att göra ett framträdande som går till historien på fredagskvällen. Gå gärna in på vår hemsida för att kolla in promotion-flaschen inför företagsrocken.
  Redaktionen har varit inne på deras hemsida och studerat fenomenet och rekommenderar varmt ett besök. Adressen är www.ungtupparna.tk.
 • Landskrona museum dokumenterar kontinuerligt olika områden och företeelser i dagens Landskrona. Nu har turen kommit till Karlslund.
  Jens Larsson, från Mitthögskolan i Sundsvall, gjorde sin fotopraktik på Landskrona museum under hösten 2003. Han bodde under fem veckor i Karlslund och fotograferade de människor och miljöer han kom i kontakt med.
  Efter många och långa vandringar från Koppargården till badet, till parken, till torget, till kolonilotterna, bjöd han hem sig till de människor han träffade.
  Resultatet av dessa möten blev utomhusutställningen ”Hemma i Karlslund” på Karlslundstorget, som visas under perioden 19/11-30/1. Vernissagen är i eftermiddag (fredag) klockan 15.30 då även fotografen finns på plats.
 • På lördag klockan 14.00 är det vernissage i Rum för Reklam på 4:e våningen på Landskrona museum då man visar en unik samling av 20 års grafiska arbeten för Lammhults. Konstnären HC Ericson medverkar vid invigningen klockan 14.30 och utställningen öppnas av Lammhults VD Claes Brechensbauer.
 • Utställningen Maskerad på museet är producerad av dräkthistoriker Tonie Lewenhaupt och öppnar på söndag klockan 14.00.
  Läs mer >>
 • Som vanligt visas det flera föreställningar på Bio Maxim i helgen. Förutom Disney´s Superhjältarna som går för andra veckan, kan du se På spaning med Bridget Jones. Tider med mera hittar du på Direktens biosida.

Trevlig helg
Önskar
Redaktionen för Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser