Annons

Det händer i helgen

Så är det helg igen och några tips om vad som händer i Landskrona har kommit Direkten till handa. Bland annat så kör årets upplaga av Företagsrocken igång på Tages i kväll.
För de lite yngre är det glädjande att meddela att Disney´s Superhjältarna har Sverigepremiär klockan 17.30 i kväll på Bio Maxim. För de som är lite äldre visar man Science Fiction-rullen Alien.
För mer info om filmerna – besök Direktens biosida.

En av helgens större händelser är att man på museet fortsätter att visa upp högkvalitativa fotoutställningar. På söndag klockan 14.00 är det vernissage på Alexander Nudels Enfolded Views – Inslagna Utsikter. Läs mer >>

Annons
 

På fredagskvällen kan man på teatern bevittna ett litterärt gästabud som gästas av Jesper Svenbro, Marie Hermanson och Jonas Bergh.
Jesper Svenbro har skrivit texten till årets bildverk ”Ljuset och rummet – Rom 1949”, bilder av Lennart af Petersens.
Marie Hermanson kommer i höst med en ny bok som heter ”Hembiträdet”. Hon slog igenom med Musselstranden som kom 1998.
Jonas Bergh är liksom Jesper Svenbro ”landskronapåg” och har i år kommit ut med en självbiografiskt färgad bok ”Och fortsätta vidare bort”.

På lördag klockan 16.00 kan man se familjeföreställningen Trollkarlen från Oz i Harlekinens lokaler på Karlslundstorget.

Skånska slöjdare visar och säljer tomtar i olika material på Hemslöjden, Citadellet från den 14 november (vard 10-16, lörd 10-13).

På söndag har flera mottagningar på lasarettet öppet hus mellan klockan 11 och 14. Läs mer här >>

Trevlig helg önskar

// Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser