Annons

BoIS och Bosna nominerade till priser vid den skånska idrottsgalan

I fjol utsågs Landskrona BoIS ungdomsansvarige Bernt ”Linkan” Lindgren till årets idrottsledare i Skåne och fick motta priset vid den årliga skånska idrottsgalan på Slagthuset i Malmö. Samtidigt fick Ferid Lukacevic ordförande i Bosna Basket motta ett stipendium från Sparbanksstiftelsen Skåne för basketklubbens integrationsarbete. Nu är det dags för årets gala och bland de nominerade återfinns åter de båda föreningarna från Landskrona.
I kategorin Bästa idrottsliga integrationsverksamhet är Landskrona BoIS tillsammans med Trelleborgs Taekwondoklubb (taekwondo) och Håkanstorps BK (fotboll) nominerade.
I kategorin Bästa verksamhet för främjande av flickors idrottsutövande återfinns Bosna Landskrona, Engelholmsgymnasterna (gymnastik) och Malmöflickorna (gymnastik).
– Vi hoppas att vårt arbete med flicklagen på sikt kan generera ett lag i elitserien, säger Admir Lukacevic tränare för F91. Bosna har fyra nya tjejlag i sin verksamhet dessutom sitter tre tjejer med i föreningens styrelse lägg därtill en tjej som är styrelsemedlem i Skånes BDF. Den 17 november hålls den skånska idrottsgalan 2004 och då vet vi om nya utmärkelser hamnar i Landskona.


BoIS i Centrum åter prisat

Precis som ifjol hedras BoIS med Svenska Spels Samhällspris. Det är sammanlagt sju fotbollsklubbar som delar på en halv miljon kronor och BoIS erhåller 50 000 kronor för arbetet med ”BoIS i Centrum”.
De övriga klubbarna som uppmärksammas för sina samhällsinsatser är Assyriska, Gais, Friska Viljor, Norrköping, Västerås och Åtvidaberg.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser