Annons

BRÅ vill ha in fler enkätsvar

På Sydnytt rapporterade man i förra veckan om att Skånepolisen alltmer använder sig av så kallade trygghetsmätningar, enkäter där kommuninvånarna får ge uttryck för var de känner sig otrygga. Dessa trygghetsmätningar får sedan styra polisens arbete.
Just nu pågår ett projekt där landskronaborna kan hjälpa till att göra sin stad tryggare.
– Vi har gått ut med en enkät som vi vill att så många som möjligt ska skicka in så att vi vet var i staden folk känner sig otrygga, säger Annika Wågsäter, projektledare på Brottsförebyggande rådet (BRÅ).

Än så länge har det kommit in cirka 30 svar,
– Det är ingen dålig siffra men jag ser med glädje fram emot att fler skickar in. Nu har landskronaborna chansen att tycka till. Jag vet att det är många som tycker att det känns otryggt och jag hoppas att de nu medverkar till att vi kan göra Landskrona till en tryggare stad.

Annons
 

Mer information samt enkät för utskrift hittar du här >>

Läs tidigare artikel om enkäten >>

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser