Annons

Chatta med Anders Friberg

Striden runt allsvenskans streck är inte avgjord på långa vägar. De som gillar att räkna sitter med näsan framför tabellen och det resterande spelprogrammet för att klura ut vad olika resultat får för betydelse. Det enda som är klart är att BoIS vinner allskånskan oavsett hur BoIS match mot TFF på söndag slutar.

Två av de som var inblandade i gårdagens täta derby mellan BoIS och Malmö FF och som har två viktiga matcher kvar är Anders Friberg (BoIS) och Andreas Yngvesson (MFF). De båda är med i kvällens Sydnytt klockan 19.10 och efter sändningen kan du chatta med spelarna och fråga om allt från allsvenskan, allskånskan och derbyt till topp- och bottenstriden.
Chatten börjar kl 19.30.
Adressen är http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=2466&a=270979.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser