Annons

Landskronaband spelar i Lund

Ett av Landskronas många band spelar i Lund på lördag. Det är The Punch med Niklas Anderberg och Mikael Salonen (båda tidigare ibland annat Skalatones) som uppträder på Mejeriet i Lund på lördag kväll.
– Det ska bli kul. Förutom oss så kommer man att kunna se den gamle punkikonen Stry Terrarie (Ebba Grön, Imperiet, Kriminella Gitarrer, Garbochock etc. reds anm) som tillsammans med Bo Florin spelar gamla klassiker av Kriminella Gitarrer, säger Niklas Anderberg.

The Punch, som för övrigt släpper en ny EP inom kort, spelar inte allt för ofta men lördagens gig blir det andra på kort tid,
– Vi spelade på Studenterhuset i Köpenhamn den 1 oktober men innan dess har vi inte lirat sedan i mars då vi uppträdde i Berlin, avslutar Anderberg och hälsar alla landskronabor välkomna till Mejeriet klockan 21.00 då man slår upp portarna.

Annons
 

Förutom The Punsch och Stry/Florin spelar garagepunkbandet Screamin’ Eric och El Ray (instrumental surfrock), båda från Danmark samt ”skräckpunkarna” The Mobile Mob Freakshow – Fullt ös utlovas!

Mer info om både The Punch och om spelningen på Mejeriet hittar du på bandets hemsida >>

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser