Annons

Pettersson hotar med att sluta med fotbollen

BoIS-stjärnan Jörgen Pettersson var för några veckor sedan oense med lagets tränare. Anledningen var att han blivit förpassad till avbytarbänken i matchen mot Sundsvall. Hans svar var då att han vägrade agera avbytare och därmed såg matchen från läktaren.
Jörgen kallades till samtal och allt reddes ut. Pettersson bad om ursäkt för det skedda och båda parterna ansåg att saken var ur världen och att det hädanefter skulle vara satsning till 100 procent som gällde.

Kvällspostens Rune Smith har talat med Pettersson och till journalisten säger nu spelaren att han överväger att sluta med fotbollen.
– Jag ser det som att jag har tre alternativ: Sitta av min kontraktstid i Landskrona två år till, byta klubb – eller sluta helt. Det sistnämnda känns inte alls otänkbart, säger Pettersson till tidningen och avslutar med att tala om vad som väntar om han inte spelar i nästa match då BoIS möter Malmö FF på bortaplan,
– Om jag inte får spela då, tar det hus i helvete…

Annons
 

BoIS ordförande Kenneth Håkansson säger sig inte ha läst artikeln men sett löpsedlarna på stan. När Landskrona Direkt läser upp ovanstående blir Håkansson tyst innan han tar till orda,
– Det här måste kollas upp. Jag ska tala med Jörgen och höra hans version av det hela. I övrigt vill jag inte kommentera något nu, säger Håkansson.

Pettersson spelar i kvällens b-lagsmatch mot Elfsborg och det lutar åt att hela styrelsen kommer att titta på delar av matchen som börjar klockan 17.00,
– Vi har styrelsemöte idag klockan 18.00 så de flesta av oss kommer nog att vara på plats, avslutar Håkansson.

Trots att alla påstått att sista ordet var sagt i Petterssonhistorien verkar det som att så inte är fallet. Direkten lär få återkomma i ämnet.

Läs hela artikeln här >>

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser