Annons

Stipendium till Stadsbiblioteket

Just nu pågår Bok- och biblioteksmässan i Göteborg och Bibi Nielsen på Dammhagskolan ska prisas som årets skolbibliotekarie 2004.
Det händer dock mer med anknytning till kommunen. Idag delas det nämligen ut ett stipendium till Landskrona stadsbibliotek.
– Stipendiet tilldelas Biblioteket för att man i samarbete med Gymnasieskolan i Landskrona genom ett ungdomsprojekt vill stärka flickors självkänsla. Projektet fokuserar på kvinnors liv via litteraturen genom olika tider, länder och miljöer, skriver Calle Sundvall i ett mail till redaktionen och förklarar vidare,
– Flickorna intervjuar sina mödrar och mor/farmödrar och diskuterar kvinnors livsvillkor i olika tider och länder. Projektet kommer att redovisas genom antingen text, bild, film eller på annat sätt som speglar deltagarnas upplevelser och berättelser.

Läs tidigare artikel om Bibi Nielsen >>

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser