Annons

Tävlingsdags för Landskrona Asiatiska Förening

En ny tävlingssäsong drar nu igång för Landskrona Asiatiska Förening. På lördag åker fyra fighters från föreningen till Ängelholm för att tävla i Septembercupen.
Tony Berglund, -94kg, förlorade endast en match under förra säsongen och är även uttagen till det Svenska landslaget i kickboxning som åker till Slovenien den 23-28 November för att deltaga i EM.
Martina Hallenborg, -60kg, som debuterade förra säsongen och tog silver vid sitt första SM anses ha goda medaljchanser.
Edwin Pettersson, -63kg, fightas i den tuffaste viktklassen. Men även här finns det medaljchans.
För Katarina Pettersson, -50kg, var den förra säsongen mycket tuff. Dock visade Pettersson vilket fightehjärta hon har och lyckades ta hem ett brons vid SM.

Den 25 september åker fyra fighters till Emmaboda för att tävla i Swedish Open Kung Fu Championship (Wushu).
Då kommer bla EM bronsmedaljören Tereze Lindberg, -56kg, och Johan Larsson, -85kg, som är regerande svensk mästare att vara med.
LAF kommer även ha två debutanter på tävlingen, Martina Hallenborg, -60kg, och Sabrina Sedin, -70kg, som båda även tävlar i kickboxning.

Annons
 

Om föreningen:
Landskrona Asiatiska Förening är en kampsportsförening med wushu (kungfu) och kickboxning på programmet. Föreningen har funnits i Landskrona sedan 1989 och har haft många tävlingsframgångar med bland annat flera medaljer vid VM och SM i kickboxning samt SM, EM och VM i wushu (kungfu).

Inrapporterat av Janeth Augustsson, ordf. Landskrona Asiatiska Förening
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser