Annons

Tre seminarier på Centrum för Arbetarhistoria i höst

På Centrum för Arbetarhistoria i Landskrona hålls tre seminarier under hösten. För arrangemangen står Arbetshistoriska seminariet.
Torsdagen den 7 oktober klockan 18 föreläser historikern Lars Hansson om de bondekooperativa slakteriindustrierna i Skåne i början på 1900-talet.
Den 4 november gästas seminariet av litteraturforskaren Magnus Nilsson som kommer att föreläsa om skildringen av det moderna Sverige i Ivar Lo-Johanssons statarromaner, och på eftermiddagen lördagen den 4 december blir det premiär för Arbetshistoriska seminariet – Film.
I samarbete med Landskrona Filmstudio och Vuxenutbildningsförvaltningen i Landskrona visas och diskuteras då den klassiska folkhemsskildringen ”Sven Klangs Kvintett” från 1976 i regi av Stellan Olsson.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser