Annons

Storseger för Falcons mot Vv-84

Innebandylaget Falcons herrar vann med hela 11-3 i en träningsmatch mot div 2-laget från Bjuv. Det blev aldrig riktigt någon match i Idrottshallen. Vv-84 ställde upp med ett alldeles för decimerat manskap för att orka bjuda upp till stordåd. Redan efter 2.45 hade Andreas Svensson och Tobias Blixt punkterat föreställningen och trots en liten uppryckning med tre raka mål från Bjuvslaget i slutet av andra perioden var det aldrig riktigt någon fara på taket för Falcons. I periodens sista minut forcerade nämligen Andreas Svensson och Michael Henriksson in varsin kasse till 8-3, och så dog all spänning direkt.

Trots de stora siffrorna var spelet långt ifrån lysande. Försvaret var bra och stundtals lyckades hemmalaget vända spelet snabbt, men det slarvades ofta i det offensiva spelet. Hafsiga passningar, dåliga mottagningar och felbeslut försämrade kvalitén och förryckte flytet i matchen. Men det var trots allt den första segern mot ett lag från högre divisioner de senaste två säsongerna.

Annons
 

Matchfakta:
Landskrona Falcons – Vv-84 11-3 (3-0, 5-3, 3-0)
Målskyttar: Andreas Svensson 3, Tobias Blixt 2, Michael Henriksson 2, Rickard Jacobsen, Joakim Larsen, Ola Sörensson, Niklas Dahlström
Utvisningar: Martin Möller 2xU2, Joakim Larsen U2, Andreas Svensson U2

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser