Annons

Ytterligare DM-framgångar i bangolf

Individuella DM inom sydsvensk bangolf har spelats i Växjö med två medaljer samt en del framskjutna placeringar för BGK Linjen som resultat. Tävlingen, som spelades över två dagar, samlade 120 startande från hela distriktet, varav sju deltagare från Landskronaklubben. I klasserna flickor B respektive damjuniorer tog Linjen två guldmedaljer genom Malin Jacobsson och Camilla Lövström. En fjärdeplats noterades också för Lars Olsson bland herrveteranerna.

Mixed-DM har också gått av stapeln i Perstorp och från Linjen deltog tre mixedpar. I det 32 par starka startfältet, var det 20 som gick vidare till final. Samtliga tre mixedpar från Linjen klarade kvalet och tog sig vidare till finalvarvet.
Andreas Feuk och Camilla Lövström låg i delad ledning inför sista varvet och efter fyra spelade serier hade de delat lägsta resultat (134 slag) tillsammans med Växjöparet P O Skoog / Tuula Mörck.
Särspel fick tillgripas och Linjenparet kunde avgöra redan på bana 1 och därmed ta hem DM-guldet. Bronset gick till Sjövikenparet Magnus Andersson / Anna Dahlstedt.

Annons
 

Inrapporterat av Berne Persson, Bangolfklubben Linjen.
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser