Annons

Sju personer rökskadades vid brand

Strax efter klockan 18 på tisdagskvällen fick räddningstjänsten ett larm om en brand i en torkanläggning på en gård utanför Asmundtorp.

Branden som troligtvis startade i en fläkt gjorde att rökutvecklingen var kraftig. Risken för att branden skulle sprida sig till intilliggande byggnader var stor och ur en av dessa räddades ett antal veteranbilar. Vid detta tillfälle rökskadades sju personer som fick föras till sjukhus. De ådrog sig dock inga allvarligare skador.

Annons
 

– Ett tag trodde vi att byggnaden skulle brinna ner men efter ett fint samarbete mellan olika räddningsstyrkor kunde vi få grepp om eldsvådan och klockan 23.17 var det släckt, säger räddningsledare Paavo Frick.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser