Annons

Klart att Gallo lämnar BoIS

Idag har det definitivt blivit klart att Pierre Gallo lämnar Landskrona BoIS för spel i IFK Norrköping. Gallos övergång sker med så kallad kort karens och väntas till fullo bli klar under innevarande vecka.
– Det här är en bra uppgörelse för alla parter, säger BoIS klubbdirektör Lars Persson till Landskrona Direkt,
– Det hela föranleddes av att Pierre ville ha mer speltid vilket han hoppas få i IFK Norrköping.

Till Internetsajten BoISare säger Gallo,
– Det är hård konkurrens i ett allsvenskt lag och det får man ta. Jag kan inte skylla på någon annan, men visst hade jag gärna spelat centralt på mittfältet för har man inte snabbheten så är man ingen bra yttermittfältare. Jag är väl inte den som bygger mitt spel på att vara snabb utan jag är en annan spelartyp.

Annons
 

Som vi skrev redan igår är Norrköpings klubbdirektör Michael Andersson densamma som Gallo hade som tränare i Djurgården.
Att han kommer att passa i Norrköping är Andersson övertygad om,
– Jag hade Gallo under min tid i Djurgården och jag vet därför vad han kan tillföra oss, menade Andersson som nu alltså förstärker sitt mittfält med den rutinerade spelaren i den anrika klubbens kamp på en allsvenska kvalplats.
IFK Norrköping ligger förnärvarande på en sjätte plats i Superettan fem poäng från en kvalplats.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser