Annons

Samarbete ska ge borgerlig valseger 2006

Veckan stora rikspolitiska nyhet är att ett samarbete inletts mellan de borgerliga partierna vilket presenterades i Centerpartiets ordförande Maud Olofssons hem. Nu tänker de borgerliga partierna i Landskrona göra det samma, allt för att försöka ta över styret efter valet 2006.

– Vi har bjudit in moderaterna och kristdemokraterna till en första träff den 19 september och då ska vi diskutera framtiden och hur vi ska kunna nå målet att få majoritet i kommunfullmäktige, säger Torkild Strandberg för Folkpartiet i Landskrona.

Annons
 

– Det är viktigt att vi i god tid visar att vi både kan och vill styra. Målet är borgerlig majoritet för vi vill inte hamna i den rådande situationen då småpartierna både till vänster och höger får en avgörande roll.

Vem som ska leda gruppen vill inte Strandberg sia om,
– Det är också en fråga vi får diskutera den 19:e.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser