Annons

Ny delägare i Parajett

Ingmar Wedar utsågs igår på en extra bolagsstämma till styrelseordförande i Parajett AB. I samband med detta har Ingmar Wedar förvärvat 10,1% av bolagets aktier från Tord Ohlsson.

Ingmar Wedar kommer att fungera som arbetande styrelseordförande. Wedar har ett 25-årigt förflutet som VD/koncernchef inom Capella-gruppen i Norden, och kommer närmast från koncernchefskapet för finska Postens verksamhet i Tyskland, skriver företaget i ett pressmeddelande.

Annons
 

– Jag ser med stor tillförsikt och entusiasm fram emot att tillsammans med ledningen vidareutveckla och stärka Parajetts position på den idag något turbulenta grafiska marknaden. Parajett har ett starkt varumärke som vi tillsammans skall tydliggöra och profilera oss inom den nya digitala dokumentmarknaden. Delägarskapet skall ses mot bakgrunden av ett starkt ömsesidigt förtroende mellan Tord Ohlsson och mig personligen, säger Ingmar Wedar.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser