Annons

Brons till Linjens 10-mannalag

Årets 10-manna DM inom sydsvensk bangolf har spelats på Malmö BGKs banor vid Bulltoftaområdet. Målet för Landskronaklubben BGK Linjen var att ta en något ädlare valör på medaljen än bronset vid fjolårets tävling i Karlshamn.

Malmö BGK med favör av hemmaplan blev dock, inte helt oväntat, mycket farliga och kunde med stor marginal vinna tävlingen med ett lagsnitt på 37,8 slag. Linjen fick till slut nöja sig med bronset även i år efter en hård kamp om silvret mot Hässleholmslaget Sjöviken.
– Linjens insats får dock betyget godkänt som tävlingen utvecklade sig, säger lagkapten Stefan Wittenström.

Annons
 

I Linjens 10-mannalag ingick Andreas Feuk, Mats Henning, Fredrik Jacobsson, Lars Jacobsson, Kent Kirkegaard, Niklas Landgren, Christian Löfstedt, Camilla Lövström, Ebbe Mellblom, Lars Olsson och Stefan Wittenström.

Mixed-DM och en intern veckotävlingsfinal återstår nu på utomhusprogrammet, innan bangolfarna flyttar inomhus den 1 oktober. Anläggningen i Badhusparken håller dock öppet enligt schema till den 11 september, därefter endast vardagar mellan 10-17.30 månaden ut.

Inrapporterat av Andreas Feuk, Bangolfklubben Linjen.
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser