Annons

Avslutning för projektet Öster på söndag

På söndag den 5 september är det dags för avslutning av projektet ”Öster – en del av Landskrona” på Landskrona museum. Söndagsprogrammet den här dagen kommer att handla om hur det ser ut på Öster idag och vilka planer det finns för stadsdelen i framtiden.

Bland annat så berättar Anders Ehneborg, Landskronahem, om de förändringar som är på gång i kvarteren Juno och Hägern.
Curt Jansson, Tekniska verken, berättar om de planer som finns för utemiljön på Öster, bl.a. Österledens omvandling till en boulevard och Ulf Malmqvist berättar om Kvartersskolan Juno. Dessutom presenterar BoIS i Centrum sin verksamhet.
Klockan 15 spelar Kulturskolans lärare och elever Österhambo och annat och en halvtimme senare berättar Lars Sjöberg från berättarklubben historier från Öster i Café Nell Walden.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser