Annons

Hopplöst på Kasernplan


Cityhoppet, den stora hopptävlingen på Kasernplan i Landskrona, som skulle arrangeras den 25-26 september, får sin premiär först nästa år. Arrangörerna Landskrona Ridklubb och Vänliga Landskrona har beslutat att vänta med det stora arrangemanget till nästa år.
– Trots allt arbete som lagts ned inför arrangemanget, har vi idag tagit beslut att skjuta upp premiärtävlingen till 2005, säger Fredrik Jönsson, Vänliga Landskrona i ett pressmeddelande och fortsätter,
– Vårt mål är att kunna göra Cityhoppet till en högklassig hopptävling som är årligen återkommande. Därför skjuter vi fram premiären till nästa år.

OS en av anledningarna till att man ställer in.
– De pågående Olympiska Spelen i Grekland och andra internationella engagemang sätter käppar i hjulen. De flesta elitryttarna har inte möjlighet att tävla den aktuella helgen. Att en annan regional hopptävling arrangeras samma veckoslut gör inte situationen bättre.

Annons
 

Premiären för Cityhoppet blir nu lördagen den 27 augusti 2005.
– Förberedelserna inför detta arrangemang är redan i full gång. Våra förutsättningar är mycket goda. Det arbete som lagts ned inför årets arrangemang ger oss en flygande start. Vi har reserverat den aktuella helgen och kommer då att bli ensam regional tävling. Ryttarna kan alltså redan nu planera in Cityhoppet i sina tävlingsprogram. Så det ser mycket lovande ut, avslutar Fredrik Jönsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser