Annons

Friskis & Svettis inviger nya lokaler

På lördag inviger Friskis & Svettis Landskrona sin nya motionslokal som ligger på Hjalmar Brantings väg ute vid Hilleshög.
– Det ska bli jättekul. Lokalerna är fantastiska och ger oss helt nya förutsättningar. Nu hoppas vi på en stor tillströmming av motionärer så vi kan utveckla och utöka föreningen, säger Mari Westin på Friskis & Svettis.

De ljusa och luftiga hallarna är på 525 respektive 190 kvadratmeter och är av modernt snitt,
– Friskis har investerat i ett förstklassigt golv som ger en fantastisk svikt och är skonsamt för benhinnorna, skriver föreningen i ett pressmeddelande.
Lokalerna kommer också att användas av fler än Friskis & Svettis. Montessori kommer att ha skoljympa i lokalerna. Dessutom kommer Marie Sandin att ha motionsjympa för handikappade.

Annons
 

En annan kul nyhet är att man satsar på de yngre,
– Fideli Lindell och Linnea Reinhold kommer att ha danskurser för barn från sju år. Fideli och Linnea som själva dansat i tio år kommer att lära ut show-, funk-, street- och discodans. Det kommer att bli tufft men jättekul, skriver man vidare och hälsar ungdomarna välkomna till inskrivning och en första danslektion söndagen den 5 september klockan 16.00.

Invigningen på lördag börjar klockan 13.00 med rundvandring i lokalerna innan det är dags för uppvisning av småstjärnorna. Förutom detta utlovas Hoppis o Skuttis jympa, godisregn och musikunderhållning av studentorkestern Alte Kamereren under eftermiddagen.
Klockan 15.00 blir det invigning med tal av kommunalrådet Niklas Karlsson och Friskis Generalsekreterare Anna Iwarsson.
Dagen avslutas med invigningsjympa till levande musik av Easy Beat klockan 15.30.

Mer information om invigningen hittar
du på Friskis och Svettis hemsida >>>

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser