Annons

Jingblad träffade fansen

Han kunde knappast ha valt en bättre dag att träffa fansen. Igår gästade BoIS nye tränare Mats Jingblad supportrarna i Black & White. Ledigt sommarklädd och med det stora leendet kvar på läpparna från måndagens smått sensationella bortaseger mot AIK, såg Jingblad snart till att mysfaktorn i supporterlokalen på GEA-torget nådde Holm-höjder.

Utgångsläget kunde varit sämre, men den nye BoIS-tränaren visade omgående att han är en person som man lyssnar till när han talar. I en dryg timme trollband han fansen med historier från diverse omklädningsrum.
Att BoIS fått en tränare som kan sprida god stämning är säkert samtliga mötesdeltagare rörande överens om. Nu gäller det för Jingblad att snarast skapa en utvecklande atmosfär även i BoIS-truppen.
– Jag anser inte att våra spelare är sämre är exempelvis Halmstads. Däremot så vet jag att stämningen och kamratandan i HBK är fantastisk. Sådant ger extra poäng. Vi måste arbeta för att skapa en mer homogen grupp i BoIS, sa Jingblad som dock redan vidtagit en del åtgärder för att stärka gruppen.

Annons
 

Supportrarnas frågor haglade. Jingblad svarade på allt från kosthållning och kondition till individuella spelarprestationer och spelsystem. BoIS-tränaren gav raka svar och slingrade sig inte med vaga antydningar eller ovidkommande utsvävningar. Avslutningsvis lovade Jingblad att såväl tränarstab som spelare skulle jobba kopiöst för att se till att det även nästa år finns ett allsvenskt fotbollslag i Landskrona.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser