Annons

Förberedelserna i full gång inför årets Företagsrock

Förra årets upplaga av Företagsrock drog fullt hus på finaldagen men det var bra ös även de dagarna kvaltävlingar hölls. I år tar man nya tag och räknar med ännu mer folk,
– Vi har beslutat att förlägga kvaltävlingarna och finalen på fredagar istället för torsdagar, säger arrangören Lars Odeholm på TBV.
Fredagen den 12 november är det dags för den första kvalomgången, så än finns det gått om tid att repa ihop ett band på arbetsplatsen.
Dessutom vill man utöka upptagningsområdet på banden som spelar,
Det finns ingen Företagsrock i varken Svalöv eller Kävlinge. Därför har vi beslutat att bjuda in band från dessa kommuner.

Upplägget blir dock precis som tidigare år. Band från företag och föreningar anmäler sig till TBV och sedan är det bara att öva. Har man ingestans att ta vägen så hjälper Odeholm gärna till,
– Vi har både instrument och lokaler att låna ut. Jag kan till och med ställa upp som instruktör, lovar Odeholm och förklarar vidare,
– Sen är det som vanligt att det är viktigare att man har kul än att vara sådär 100-procentigt seriös. Det är meningen att de som spelar ska ha minst lika kul som de som lyssnar.

Annons
 

Tidigare år har man varit noga med att juryn är mutbar. Så blir det även i år även om Odeholm vill lägga mer fokus på uppträdandet,
– Det är klart att mut-temat ska fortsätta men det kan bli för mycket också. Det har hänt att det kommit ett och annat surt samtal men det får man ta.

Precis som förra kommer tävlingen att avgöras på Tages Nightclub,
– Det är ett jättekul arrangemang. Det var första gången jag var med och arrangerade förra året och det var ingen tvekan om att vi vill köra i år igen, säger Johnny Einsbohr.

Anmäler sig till tävlingen gör man till TBV Musikhuset på telefon 0418-235 50.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser