Annons

Lions hedersgåva till Berne Persson

I samband med Bangolfklubben Linjens klubbmästerskap nyligen fick klubbens ordförande Berne Persson mottaga Lions Landskronas hedersgåva för 2004 i form av en tavla. I motiveringen framhöll Lionsrepresentanten Kurt Johansson, Bernes engagemang som mångsidigt, oegennyttigt samt för ett förtjänstfullt arbete inom föreningslivet. Tillsammans med utmärkelsen följde även en stipendiesumma till klubben.
– Det känns naturligtvis roligt att Lions uppmärksammar klubben och det arbete som görs för våra ungdomar, säger ordföranden Berne Persson.

Bangolfklubben Linjen som bildades 1986, är idag en av de klubbar i Sydsverige med störst verksamhet. Tillgången till en inomhushall gör att bangolf kan bedrivas som en året-runt-idrott för såväl medlemmar som den bangolfspelande allmänheten.
– Skolor och företag är viktiga målgrupper för oss när det gäller inomhusverksamheten, menar föreningens sekreterare Andreas Feuk och hoppas på att ännu fler ungdomar ska börja spela bangolf när inomhussäsongen startar upp till hösten.

Annons
 

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser