Annons

Dansk landslagsspelare till Falcons

27-årige danske landslagsbacken Joakim Larsen har skrivit på för Falcons och han ser verkligen fram emot att få komma igång att spela, då han fick halva förra säsongen spolierad av en skada. Han är helt återställd nu och är i full gång att komma ikapp de andra spelarna fysiskt.
– Det skall bli riktigt kul att spela för Falcons igen, säger en glad Jocke Larsen när han får reda på att övergången har löst sig mellan FCH och Falcons under fredagen.
-Jag ville verkligen hem till Landskrona igen och hjälpa laget gå upp i div 2 och det skall bli hur kul som helst att spela med Tobias Blixt och Rickard Jacobsen, som jag spelade med förra säsongen i FC Helsingborg, tillägger Joakim.

– Jag är glad över att övergången löste sig snabbt och smidigt mellan oss och FCH, då Joakim hade ett år kvar på sitt kontrakt hos FCH, säger en lättad Petri Manu, sportchef i Falcons

Annons
 

Joakim Larsen blir 5:e nyförvärvet för Falcons 2004/2005. Övriga spelare är Tobias Blixt (FCH), Rickard Jacobsen (d:o), Zebastian Westerlund(d:o) och Peter Svensson (Munka Ljungby)

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser