Annons

Musik på Trädgårdsgillet

Trädgårdsgillet i Landskrona kommer att sjuda av liv kommande helg, inte minst med musik. Nytt för i år är våra picknickkonserter vid Konsthallen. Publiken är välkommen att slå sig ner i gräset utanför hallen med medhavd matkorg och filt och får dessutom musik till livs, självfallet gratis, skriver man i ett pressmeddelande från Kulturförvaltningen.

20 augusti kl 19.00 – True Tones vid Konsthallen
Vid fredagens invigning spelar malmöbaserade True Tones bluesig sommarmusik klockan 19.00. Bandet består av Jalle Lorensson, munspel, Pontus Snibb, sång och gitarr, Håkan Nyberg, trummor och Micke Nilsson, bas.
Bandet bildades för cirka ett år sedan av några musikervänner sedan många år från bland andra banden Wilmer X och Snibb. De spelar både lite eget material och blandade favoritlåtar i trakterna kring blues och rock n’ roll.

Annons
 

22 augusti kl. 15.00 – Östblocket vid Konsthallen
Söndagen avslutas med bubblande och frustande balkanmusik signerad Östblocket. De har tagit den östeuropeiska musiken till sitt hjärta och de får med bland annat dragspel, sång och blås det att spritta i benen. Även denna gång är publiken välkommen att ha picknick i gräset vid Konsthallen.
Konserten börjar klockan 15.00 och i pausen presenteras vinnaren i Trädgårdsgillets tävling ”Flottaste flotten”.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser