Annons

Händelserik vecka för BoIS

– Det knappt man hänger med i alla turer, säger lagkapten Henrik Nilsson om veckans alla händelser i BoIS. Landskrona Direkt sammanfattar nedan vad som inträffat i föreningen under måndagen och tisdagen.

Issa Manglind lämnar BoIS
Före detta BoIS-spelaren Issa Manglind har varit projektanställd sportchef i BoIS under det senaste året. Issa har nu beslutat sig för att tacka nej till en fortsättning och kommer istället att börja en anställning hos International Sport Agency i Malmö.
– Jag fick ett erbjudande som var svårt att tacka nej till, säger han till Landskrona Direkt och förklarar,
– Jag kommer att sköta om scoutingen och marknadsföringen av spelare till ett par agenter. Om jag själv kommer att skaffa agentlicens vet jag inte ännu.

Annons
 

Fernando Aguiar har åkt hem
Landskrona BoIS och spelaren Fernando Aguiar har under tisdagen gemensamt kommit överens om att bryta avtalet i förtid. I uppgörelsen ingår även att Aguiar omgående lämnar föreningen.
Både vi i klubben och Fernando själv känner att han i dagsläget är för långt ifrån matchformen och vi behöver spelare som kan tillföra någonting nu. Vi har inte tid med att matcha in spelare på sikt utan vi har en ambition att säkra kontraktet och därför var det bättre att ta beslutet nu att riva kontraktet, säger klubbdirektör Lars Persson till Svenskafans.com.

A-laget vann med 7-0
Igår spelade BoIS en träningsmatch mot Asmundtorp. Matchen slutade med en komfortabel 7-0 seger,
Det är bra för killarna att få känna att spelet fungerar. De testade lite olika varianter och det såg mycket bra ut, säger tränare Mats Jingblad.
Att det blir fler matcher typ gårdagens, det vill säga mot lag i lägre divisioner är troligt,
– Det kan det mycket väl bli. Jag ser gärna att man har en eller två matcher i månaden med domare och allt. Det ger helt enkelt mer än en ordinarie träning då spelarna alltid möter varandra.

U-laget vann b-lagsmatch
Med ett renodlat u-lag reste BoIS i måndags till Trelleborg för att spela b-lagsmatch mot TFF.
Ungdomarna spelade jämt med TFF och kunde rent av pressa på i slutet av matchen efter det att hemmalaget fått en man utvisad. Något som också skulle ge utdelning då BoISarna i slutminuten kunde trycka in segermålet. 2-3 i randig favör.
Noterbart i övrigt från matchen var att den från Malmö FF flyende Igor Sypniewski provspelade hos trelleborgarna. BoIS mål gjordes av: Marcus Hansson (straff) och Alvedin Nezirovac 2.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser