Annons

Parajett och KF-företaget MedMera tecknar avtal

Landskronaföretaget Parajett har tecknat avtal med KF-företaget MedMera AB om att producera samtliga poäng- och kontoutdrag. Avtalet är värt 10 – 12 miljoner kronor årligen.

I hård konkurrens vann Parajett uppdraget att producera poäng- och kontoutdrag till samtliga kunder som innehar MedMera-kortet. Uppdraget omfattar att varje månad trycka och variabelprinta kundens unika kontoutdrag och erbjudanden. Dessa kuverteras alternativt inplastas tillsammans med tidningen Mersmak.
MedMera ser fram emot att tillsammans med Parajett utveckla vårt nya månadsutskick, med kontoutdrag och premiecheckar till våra 3,5 miljoner medlemmar, säger Martin Fridolf Marknadschef MedMera AB i ett pressmeddelande.

Annons
 

– Kombinationen av MedMeras offensiva satsning på sina kunder och Parajetts erfarenhet av personaliserade kommunikationslösningar skapar förutsättningar för ett framgångsrikt samarbete, säger Robert Östlund, Försäljningschef Parajett AB

Fakta
Parajett är ett grafiskt företag med huvudkontor i Landskrona, som producerar personaliserade kommunikationslösningar i tryckt eller elektronisk form. Parajett:s kärnområden är tryck, variabelprint, efterbehandling, kuvertering/plastning och distribution.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser