Annons

Ål och cyklar lockade tjuvar

Verktyg, mätare och ål byte vid inbrott
Mellan den 2-16 augusti har Flygeltofta Gård haft besök av inbrottstjuvar. Bland det stulna var verktyg, två mätare samt 10 kilo fryst ål till ett samanlagt värde av 13 300 kronor. Tjuvarna tog sig in genom att först klättra över ett drygt två meter högt staket. Därefter har man krossat en ruta i entrédörren.

Cyklar stulna på båt
Någon gång under natten till den 15 augusti vaknade en gästande dansk seglare som låg i sin båt i lustbåtshamnen av ljud. Mannen tog dock ingen större notis om detta och somnade om. Väl på morgonen upptäckte han vad som skett. På båten hade han, i en vajer, fastkedjat två stycken vikbara minicyklar, och dessa var försvunna. Värdet på cyklarna uppgår till 7800 kronor.

Annons
 

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser