Annons

Fotoutställning på Frälsis

Nu på måndag öppnar en ny utställning i Frälsningsarméns lokaler. Det är Hvens Kulturförening som ställer ut fotografier av Inge Switon Rönnow mellan 16 augusti till 4 september. Rönnow bor i Köpenhamn och har utöver sitt arbete som sjuksköterska i många år arbetat med naturfotograferingens många möjligheter. Av hennes bilder är många från Hven, men hon har också fotograferat i övriga Sverige, Danmark, Norge och Polen.
Inge Switon Rönnows naturbilder har en ganska speciell, nästan meditativ inre ro. I sitt arbete inom vård av psykiskt och fysiskt handikappade har hennes bilder visat sig ha stort positivt inflytande på patienterna.

– Inrapporterat av Karen Alm, Hvens Kulturförening.
Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser