Annons

Hotfull man greps igår

Strax efter klockan 16 greps en mycket hotfull man utanför strandpaviljongen. Den 26-åriga mannen hade strax innan gripandet hotat en fyra år äldre kvinna med kniv och dessutom rispat henne på halsen.
Mannen och kvinnan har under cirka ett år haft ett sporadiskt förhållande men mannen har då och då uppträtt hotfullt. I tisdags urartade det dock då kvinnan befann sig i sin trappuppgång och skulle ta hissen upp. Mannen som gömt sig i trappan gick fram till kvinnan och satte en pistol mot huvudet på henne och ställde en mängd frågor. Därefter begav han sig iväg.

Igår besökte åter mannen kvinnan och de gick ut på en promenad. När de hunnit till Strandpaviljongen tog mannen fram en kniv och rispade kvinnan i halsen och skrek att han skulle döda henne. Kvinnan lyckades fly från platsen och larma polisen via sin mobiltelefon.

Annons
 

Ordningsmakten var snabbt på plats och kunde gripa gärningsmannen som nu är misstänkt för följande brott; grovt olaga hot, försök till grov misshandel, brott mot vapenlagen samt brott mot knivlagen.
Mannen anhölls klockan 21.15 igår.

Av redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser