Annons

Förening för Saxtorpsskogens bevarande bildad

Under våren framkom uppgifter om att Landskronas kommunpolitiker gett klartecken till att utreda förutsättningarna för nybyggnation i Saxtorpsskogen. Detta är något som många av de boende i området inte gillar och därför har man startat en ny förening som heter Föreningen för Saxtorpsskogens bevarande.
– Det är viktigt att påpeka att vi inte är emot nybygge som sådant. Vad vi vill är att skogen bevaras. Det är kommunens enda skog och den tycker vi att man ska vara rädd om, säger Lars Nilsson kassör i interimsstyrelsen som håller i trådarna fram till föreningen är i full gång.
– Vi har haft ett par inledande möten men kommer att kalla samtliga boende i området till stormöte den 22 augusti. Det rör sig om cirka 475 personer och mig veterligt så finns här ingen som inte stöttar våra funderingar.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser