Annons

Ljusberg avslutade allsången

I onsdags hölls årets sista allsångskväll på Slottscaféet och det var ett par hundra personer som trotsade det dåliga vädret för att sjunga med Anki Nilsson samt gästartisten Evert Ljusberg.
– Jag vill passa på att tacka alla som har kommit hit trots väder och vind. Nu börjar arbetet med att försöka få sponsorer även till nästa år. Vi vet ju nu att Landskronaborna uppskattar kvällarna, säger Anki Nilsson till Landskronadirekt.

Och att det är populärt råder det ingen tvekan om. Redan ett par timmar innan föreställningen började droppade de första in på slottscaféet för att försäkra sig om en bra plats.
– Jag är alltid ute i god tid för jag vet hur fullt här kan bli. Jag har inte missat en allsångskväll på flera år. Det är det trevligaste inslaget i stan sedan Karnevalen försvann, säger Stina Andersson mellan tuggorna på en räkmacka.

Annons
 

Även dagens gästartist Evert Ljusberg förvånar sig över intresset,
– Det är ju märkligt att folk ger sig ut på sådana här arrangemang i så dåligt väder. Men det visar på att folk vill ha underhållning och det är jättekul att få komma hit och uppträda, sade han strax innan det hela drog igång klockan 19.00.

Under en dryg timme underhölls det av både scenfolk och publik i Slottsparken och efter spelningen var de positiva spontana reaktioner från både publiken och krögaren på Slottscaféet,
– Det är hur kul som helst. Nu hoppas vi bara att vi kan få bättre väder nästa år. Artisterna är det aldrig fel på. Omväxlingen är bra. Det spelas både för gamla som unga, sammanfattar krögare Björn Davidsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser