Annons

Hotell Annas tillstånd avslaget

I början av juni evakuerade räddningstjänsten och polisen en stor grupp ungdomar från Hotell Anna i Landskrona, då lokalerna inte ännu var godkända för hotellrörelse. Sedan återtog Anna Nilsson sin ansökan om att få driva verksamheten efter att ha polisanmäld för att olovligen ha hyrt ut rum.

Nu har även Peter Malmgren fått avslag på ansökan om att driva Hotell Anna. Malmberg saknar enligt polisen både den praktiska och administrativa kunskap om hotellrörelse som krävs och har inte tillfredställande svarat på myndighetens frågor om bland annat säkerhet. I dessa frågor har han hänvisat till fastighetsägaren Göran Nilsson, vars namn också förekommer på flertalet av de papper som kommit polisen tillhanda och som enligt Malmberg var tänkt att hjälpa till med hotellets skötsel.

Annons
 

Göran Nilsson, som tidigare ägt en del fastigheter som varit föremål för utredningar, är gift med ovan nämnda Anna Nilsson och dessutom svärfar till Peter Malmgren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser