Annons

Innebandyn på frammarsch i Häljarp

Häljarp SK är en innebandyklubb i skuggan bakom Landskrona Falcons. Säsongen 03/04 hade man en trupp som utvecklats ganska mycket och man tog för första gången sex raka vinster i division 5 Skåne.
Inför kommande säsong har vi dock mycket folk på gång. Truppen består av 26 man och där går gränsen, säger klubbens ordförande Fredrik Larsson.

Man har som målsättning att fortsätta utvecklas och man får hjälp med detta av sex nya spelare och nya tränare.
– Ulf Nilsson, poängkung i Falcons, är en oerhört kompetent forward med bra målsinne, berättar Larsson och fortsätter,
– Micke Håkansson är en spelare med stort spelsinne som många ser upp till och som har mycket att lära de orutinerade. Tomas Hansson är en svårforcerad back med ett härligt skott. Peter Asp är en snabb 2-vägsspelare och junioren Kristoffer Fredriksson är en humörspelare med mycket hög kapacitet och ett fruktat skott, samtliga från Hofterup.

Annons
 

– Vi har även fått in en ny målvakt i Tomas Magnusson, tillägger han.

Kim Petterson, som väljer att lägga klubban på hyllan, och Staffan ”Spanky” Nordhöj blir klubbens nya tränare. ”Spanky” som kommer från elitserieklubben FC Helsingborg tränar även Rödovre i Danska Elitserien ihop med Glenn Stjernkvist.
Dessa nyförvärv och den nya tränarduon kan göra att HSK klipper en del skalper under kommande säsong, menar Fredrik Larsson.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser