Annons

Spindelmannen åter i Landskrona

I natt, bara minuterna efter midnatt, hade Spindelmannen 2 premiär på Bio Maxim. Foajén var utsmyckad med spindelnät dagen till ära. Utanför stod bil och vagn tillhörande en radiostation som hade lottat ut biljetter till sina lyssnare. Kassan öppnade klockan elva och strax innan väntade en handfull förväntansfulla biobesökare utanför. Evenemanget lockade nästan full salong.

-Vi har sålt ungefär hälften av biljetterna i förväg, berättade bions ägare Marie Öhgren, som tidigare haft nattpremiärer på triologierna Matrix, Stjärnornas Krig och Sagan om ringen.

Annons
 

Spindelmannen 2 är full av extraordinära effekter och varvar fartfylld action med lite lugnare inslag. Likt andra filmer som har kommit ut på senare tid, går man långt i sin strävan att ha med något för alla.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser