Annons

Landskronatjejer tävlar i Stockholm Summer Games

Varje sommar invaderas Stockholm av ungdomar från hela världen. Sommaren 2004 är inget undantag. Den 7-11 juli pågår Stockholm Summer Games. Huvudstaden lever upp med bl a brottartjejer från Puerto Rico, fotbollsspelare från Taiwan och Rumänien, hela 44 simmare från olika ställen i USA, streetbasketspelare, beachvolleybollspelare, speedfloorballspelare och gymnaster. Alla har ett mål: att delta i tävlingar och ha kul tillsammans. Alltså, det handlar inte bara om att vinna i sin sport utan också att vinna vänner.

10 tjejer från GF Idrotts A-trupp i gymnastik åker till Stockholm för att tävla i hopp och matta.
-Det är en lite speciell tävlingsform. Spännade eftersom det är en cup, d v s utslagningsturnering, men framförallt är det kul, säger Elin Videfors som är en av truppens ledare.

Annons
 

Fler tävlingar väntar truppen då terminen drar igång till hösten. Då tar man steget upp på juniortävlingsnivå.
-Vi kommer att tävla i Riksmästerskapet äldre för att sedan gå vidare mot JSM halvåret därpå. Det innebär en mängd nya svårigheter att övervinna, men det är en härlig stämning och inställning i truppen, så det ska nog gå bra, menar Marie Persson, ledare i truppen.

Läs mer om Truppgymnastik i Landskrona på gfidrott.se
Och mer om Stockholm Summer Games på summergames.se

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser