Annons

Uthyrning av Folkets Hus anmäls till miljönämnden

I en skrivelse till miljönämnden har åtta av Folkets Hus grannar klagomål på de fester som arrangerats i lokalerna. Man upplever problem med parkeringar, hög ljudnivå och att gäster uppträder olämpligt. Folk parkerar enligt grannarna olovligt på en servitutväg och att utfarter blockeras, vilket i sin tur leder till att signalhorn ljuder och att bilmotorer rusas i samband med att gäster skall lämna festerna. Dessutom är det allt för hög volym på den musik som spelas på Folkets Hus och de som står bakom skrivelsen önskar decibelvakt. Det tredje klagomålet som förs fram är att gäster till förlustelserna i Folkets Hus urinerar i grannarnas rabatter och för högljutt oväsen. Skrivelsens författare har som önskemål att lokalen bör vara stängd och tyst senast klockan 24.00.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annons
Annonser




















Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser