Annons

Lyckad knattecup på Exan

I lördags avgjordes Haldex Cup på Exan. Turneringen som vänder sig till de yngsta fotbollsknattarna hade verkligen tumme med vädergudarna. Lagom till första matchen på förmiddagen gjorde regnet ett uppehåll och behagade inte komma tillbaka förrän sista matchen var avklarad.
Likt alla stora turneringar fanns även här såväl inmarsch som storslagen prisutdelningsceremoni.
Och visst märktes det på 5-6 åringarna som spelade under eftermiddagen att detta var stort.
I raka led och taktfast till trumpetarens toner marscherade pojkarna och flickorna in.
Landskrona Direkt som spanade in framtida löften i fem-årsklassen kan vittna om att det är gott försörjt med talanger i stan. Här bjöds såväl snurrfinter, Ronaldofinter som Zlatandragningar när IK Wormo, BK Landora och Häljarps IF gjorde upp i yngsta klassen. Hade Janne Jönsson varit på plats hade han säkerligen imponerats över speeden som lagen drog upp när man gick till anfall.
En som såg ut att stortrivas och som dessutom hade all anledning att känna sig en smula stolt för det utmärkta arrangemanget var IK Wormos ordförande Magnus Bondesson.
Några planer på att ta upp den nu avsomnade Landskrona Cup fanns dock inte.
– Vi har fått en del förfrågningar om att arrangera en turnering där även lite äldre pojk- och flicklag kunde delta men det får räcka med det här. Här har vi verkligen morgondagens lirare, konstaterade Bondesson och man kan inte annat än att ge honom rätt.

Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser