Annons

Fastighetsägaren: – Banden kan hyra av mig direkt

Efter att ha läst gårdagens artikel om de hemlösa musikerna tog fastighetsägare Bo Sandin själv kontakt med Landskrona Direkt och på stående fot erbjöd han banden att stanna kvar.

– De är välkomna att hyra av mig direkt. Det är skötsamma killar och tjejer i banden och man kan inte bara slänga ut dom på gatan på det viset. Har vi inte nog med bekymmer i den här stan ändå, säger Sandin och märkbart irriterad på ABF – Landskronabygden.
– ABF har kontrakt med oss året ut. Är tanken att lokalerna ska stå tomma i fem månader. Det här är helt korkat. Musiklivet tillsammans med idrottsrörelsen är bland de bästa på att fostra våra ungdomar, då kan man inte bara göra så här. Vi får se hur vi kan lösa detta. ABF har besittning av lokalerna till årsskiftet så under den tiden kan jag ju inte hyra ut men därefter så öppnar den möjligheten sig.

Annons
 

Att elpriserna skulle vara boven är inte Sandin beredd att hålla med om.
– Det är klart att elpriset gått upp. Vad jag vet så tecknade ABF ett mycket förmånligt el-avtal och nu har det löpt ut. Det är klart att det blir en merkostnad men jag tror nog att banden hade mäktat med en hyreshöjning som täckt just den kostnaden, anser Sandin som uppskattar att höjningen borde ligga runt en hundralapp.

Läs också …

© Landskrona Direkt
Redaktionen

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser