Annons

Favorit i repris inleder allsångskvällar

Nu är programmet spikat för årets allsångskvällar på Slottscafét. Landskronas sångfågel Anki Nilsson håller som vanligt i arrangemanget och har även i år engagerat spännande gäster. Tre kvällar i juli är det tänkt att parken ska fyllas till bristningsgränsen,
– De senaste åren har det varit succé. Lasse Lönndal, Östen Warnebring, Janne ”Loffe” Carlsson och många andra har sett till att hela parken varit full till bristningsgränsen. Vi har uppskattat att det kommit två till tre tusen personer varje kväll de senaste åren, säger Nilsson och ser fram emot en ny allsångssommar.
– Det blir sjunde året som vi kör loss och vi kommer som vanligt att bjuda på både allsång och annan underhållning av diverse gästartister, förklarar Nilsson vidare.

Första allsångskvällen hålls onsdagen den 7 juli då det blir en favorit i repris.
– Då kommer Eddie Oliva som förra året drog ner stort jubel vid sitt framträdande. Det är många som hört av sig och vill se Oliva igen.

Annons
 

En vecka senare, den 14/7, är det dags för en ny allsångskväll,
– Vi ville egentligen ha en ”Fame Factorykväll” med Martin Nilsson och Johan Östberg men den senare är bortrest. Därför bjöd vi in Jerry Lee Carlson som kommer att underhålla tillsammans med mig och Nilsson. Dessutom kommer de två sångfåglarna Isabelle Nordehammar samt Emelie Condrup att uppträda.

Den avslutande allsångskvällen hålls den 21/7 och då kommer Evert Ljusberg på besök,
– Det är fina namn vi har med i år. Nu hoppas vi bara att vädret inte blir alltför dåligt, säger Nilsson och hälsar gamla som unga välkomna.
– De första åren var det framför allt äldre personer som kom till allsångskvällarna. De senaste åren har dock trenden vänt och allt fler unga och familjer hittar hit.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser