Annons

Fernando imponerad av gästvänligheten

Idag var första gången på en månad som BoIS nyförvärv från Benfica, Fernando Aguiar, rörde en boll.
– Det är helt klart att man känner sig lite stel och tung i benen efter en så pass lång frånvaro från fotbollen, log kanadensaren efter dagens förmiddagspass.

Fernando Aguiar som pendlat ett par gånger fram och tillbaka över Atlanten de gångna veckorna visade tydliga symptom på jetlag.
– Jag är oerhört trött idag. Jag har haft svårt att sova. Hela familjen har kommit i otakt med tiden. Mina döttrar somnade inte förrän vid 23-tiden och sen vaknade dom igen mitt i natten, så det är skönt att Janne och Roar körde ett lätt pass med oss idag, säger Aguiar när han haltar från träningen.
– Det är ingen fara med foten. Det är skorna som klämde, lugnar mittfältaren.

Annons
 

Efter att ha avverkat den första träningen med sina nya lagkamrater är det tidigare Portugal-proffset fullmatad med intryck från sin nya miljö.
Allt är så totalt annorlunda här. Den största skillnaden är människorna. Alla bryr sig här. Du ska bara veta att tränaren (Janne Jönsson) kom och hälsade på mig på hotellet, säger Aguiar och är i det närmaste djupt imponerad över ”chefens” besök.
Annars är inte 32-åringen så vidare road av att bo på just hotell i Landskrona.
– Nej, jag ser framemot att vi kan flytta in i vår nya lägenhet. Ju fortare vi kan komma in i normala rutiner desto bättre.
Debuten i den randiga tröjan gör den defensiva mittfältaren troligtvis nästa vecka då b-laget borta möter IFK Göteborg.
– Matchen spelas i södra Göteborg, det tar bara två timmar att köra upp så jag hoppas många BoISare gör en liten sommarutflykt då, ler Roar Hansen och nickar åt Direktens utsände och lovar att återkomma med fler detaljer inför den matchen.

Vid dagens två träningar var det i det närmaste fullt manskap.
Jones tå spökar lite med oss och Linds rygg är en följetong. Johan Andersson har känt sig lite krasslig idag men vi hoppas att han är okej redan imorgon, tror Roar Hansen som själv såg lite småsliten ut idag.
Måndagssjuk?
Nej, jag är lite trött bara. Spelade en division sex b-lagsmatch igår, log den assisterande tränaren.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser