Annons

Obanteatern visar två föreställningar i morgon

I morgon kan man se Obanteatern uppträda med föreställningen ”Draken som inte fick eld i truten” vid två tillfällen. Klockan 10.00 visar man den på Karlslundstorget och klockan 13.00 i Teaterparken. Skulle vädrets makter visa sig från sin sämsta sida flyttar man in till Harlekinen respektive Landskrona teater.

I föreställningen möter vi en drake som vaktar ett berg. När han en dag ska jaga bort några inkräktare slocknar hans eld. Vad ska han göra? Utan eld är ju ingen rädd för honom. Han ger sig iväg för att söka fyr….Hans letande blir ett större äventyr än han väntat sig. Det verkar finnas annat i livet än att vakta berg. Men hur hittar man det där andra? Kanske är inte elden så viktig längre, när det brinner i munnen vill ju ingen vara ens vän… och varför vaktade han berget från början egentligen.

Annons
 

En föreställning om självkänsla och om att vara grön och taggig på ryggen. Föreställningen passar barn från 6 år och uppåt. Fri entré!

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser