Annons

Det händer i helgen… +måndag

De stora begivelserna kommande helg är studenten på fredagen och inledningsmatcherna i årets fotbolls-EM som startar på lördag. På kasernplan står i skrivande stund ett gigantiskt tält där Sveriges första EM-match, den mot Bulgarien, kommer att visas på måndagen. EM-tältet arrangeras gemensamt av Landskrona BoIS, Lokaltidningen och krögaren Fredrik Nilsson. Spelare och ledare från BoIS kommer att vara på plats. Dessutom visas det fotboll lite överallt, bland annat på Restaurang Akropolis.

Även ungdomshuset NOVA kommer att visa fotbolls-EM för alla ungdomar som vill se matcherna på storbild. De kommer att ha öppet fotbollscafé alla Sveriges matcher, öppningsmatchen Portugal-Grekland, England-Frakrike samt semifinalerna och finalen. Om Sverige går till kvartsfinal kommer även den matchen att visas. Inför matchen och i pausen kommer lokala unga experter att kommentera matchen. Fotbollscafeét öppnar en ½-timme innan avspark.

Annons
 

Fredag

Student!!!

Fält- och fritidsgruppen arrangerar ett skolavslutningsdisco för nionde klassarna och gymnasiet på Lill Olas i Borstahusen, till vilken utlovas Sveriges största skumkanon, rök, uv-ljus, megastrobbar och bubbelmaskiner. Klockan 21.00 – 02.30. Läs mer.

På Slottscaféet spelar Husbandet 21.00-01.00

Lördag

Fotbollscafe´ NOVA Öppningsmatch 18.00.

Road Rider Band Slottscaféet, Landskrona 21.00.

Häljarps IF möter Trollenäs IF klockan 15.00.

Söndag

Fotbollscafe´ NOVA Frankrike-England 20.45.

Borstahusen BK möter Dösjöbro IF klockan 14.00.

Måndag

Svensk EM-premiär! Stort tält på kasernplan.

Fotbollscafe´ NOVA Sverige-Bulgarien 20.45.

Som vanligt rullar projektorn på Bio Maxim. Bland annat så visar man den tredje filmen om Harry Potter. Läs om filmen plus resten av repertoaren på Direktens biosida.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser