Annons

Butiksägare anhållen för alkoholförsäljning

Igår slog polisen till mot en livsmedelsaffär i centrala Landskrona. Polisen, som haft span på affären under ett par veckors tid, misstänkte alkoholförsäljning och det skulle visa sig att misstankarna var befogade,
– Vid husrannsakan så tog vi stora mängder öl, vin och sprit i beslag, så mycket att butiksägaren redan idag sitter anhållen vilket man inte gör om det rör sig om några flak öl, säger Tom Jensen, närpolischef i Landskrona.
– Vi har haft koll på butiken under en tid och sett att inte bara vuxna har handlat öl vin och sprit. Även barn och ungdomar har sett komma ut ur affären med alkohol, avslutar Jensen.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser