Annons

Jazz på Gråen

Efter en mycket fin vår är det uppehåll för de jazzkvällar som JazzHouse Landskrona arrangerat på Restaurang Carolina. Dock kommer det för musikälskande Landskronabor att finnas möjlighet att lyssna till jazz även under sommaren, då föreningen i samarbete med Hotel Öresund anordnar jazzkvällar på Venbåten Norreborg. Detta har Direkten uppmärksammat tidigare och Du kan läsa mer här.

Fredagen den 27 augusti blir det en utflykt till Gråen i JazzHouse Landskronas regi. Fiskebåten Lilly används för transport och aftonen inleds med picknick, där egen medhavd mat och dryck inmundigas. I den tidigare sillfabriken kommer det därefter att produceras jazz av Hans Ingelstams kvartett med Björn Ingelstam.

Annons
 

Med detta arangemang smygstartar höstens jazzkvällar som har officiell premiär fredagen den 24 september då Olof Karlén med Bo Werholt underhåller. Den 22 oktober spelar Anki med kvintett och 26 november står The Spirit of New Orleans på scen. Varje afton kommer dessutom husbandet med Lennie Gustafsson, Per Hansson, Nils-Olof Barck och Sven-Olof Larsson att spela.

Mer information om arrangemang och artister finner ni på www.jazzhouselandskrona.com.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser