Annons

BoISare på landslagsuppdrag i TV

BoIS målvakt Jonas Sandqvist kommer att vakta målet när Sverige i dag kl 18.15 på Carl-Benz Stadion i tyska Mannheim möter Schweiz i den sista gruppspelsmatchen i U21 EM. Matchen blir Sandqvists debut i landslagssammanhang. Med största sannolikhet finns även Johan Andersson med i den svenska startelvan. Efter de inledande segrarna mot Portugal (3-1) och Tyskland (2-1) har Sverige redan kvalificerat sig för semifinal, vilken spelas på lördag mot Serbien/Montenegro.
Blir det vinst då, blir det final och då är OS-biljetten dessutom klar för de svenska killarna. Blir det förlust i semifinalen, så måste Sverige vinna bronsmatchen på tisdag för att få resa till Aten. Dagens match visas på Kanal 5.

I Toulon i Frankrike spelar idag det yngre U21-landslaget mot Japan.
Förhoppningsvis spelar landskronakillarna Jonas Olsson (BoIS) och Rasmus Lindgren (Ajax) från start.
Matchen Japan-Sverige eftersänds imorgon kl 10.30-12 på Eurosport.
På fredag möter Sverige – Portugal kl 19.00 en match som direktsänds på Eurosport och på söndag möter man Brasilien kl. 18.00 även den sänds direkt i samma kanal.

Annons
 

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

 

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser