Annons

Gott om BoISare i landslagsspel

I tisdags begav sig Johan Andersson och Jonas Sandqvist sig iväg på EM-äventyr med u21-landslaget. Ikväll spelar man premiärmatchen mot Portugal i tyska Mannheim, en match som förövrigt direktsänds på Kanal 5 klockan 20.30.
– Det blir tufft för killarna. Väl så tufft som för a-landslaget att sluta bland de tre främsta och därmed knipa en OS-plats men det får vi naturligtvis hoppas på, säger BoIS-tränare Janne Jönsson som på måndag även skickar iväg Jonas Olsson till det yngre u21-landslaget som ska delta i en turnering i Frankrike.
– Olsson var mycket nära en plats i det äldre U21-laget enligt förbundsledningen. Men bara det att han nu står på tillväxt är en fjäder i hatten som han väl förtjänar.

En som också är på landslagsuppdrag är Audun Helgason som blivit uttagen till en trenationsturnering i England. För motståndet står Japan och ett EM-genrepande England,
– Det ska bli jättekul. Jag kommer att få möta en spelare som David Beckham och det blir förstås en höjdare, säger islänningen.
– Vi möter först Japan nu på söndag och sedan England lördagen den 5 juni.

Annons
 

Förutom ovanstående är Antti Okkonen kallad till landskamp och möter Sverige i Tammerfors ikväll.
– Till Antti säger vi ett personligt lyckat till inför landskampen mot Sverige. Han är en spelare som vi är väldigt nöjda med genom sin karaktär och sitt uppträdande, avslutar Jönsson.

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser