Annons

Venbåt förvandlas till jazzbåt

JazzHouse Landskrona hade i helgen säsongsavslutning efter att Joe Spinaci and the Brookolino Orchestra rivit loss ordentligt på Restaurang Carolina. Dessutom kunde man avnjuta Jan Lundgren tillsammans med Mattias Svensson på bas och Morten Lund på trummor på Konsthallen under söndagseftermiddagen.

För att jazzentusiasterna inte skall drabbas av abstinens under sommaren kommer JazzHouse Landskrona att tillsammans med Hotel Öresund köra två turer med den till jazzbåt omvandlade Venbåten Norreborg. Fredagen den 2 juli kastar man loss med Kejsaren av Ven – Caesar – som kapellmästare och fredagen den 23 juli med Arne Maltéus vid det musikaliska rodret.

Annons
 

Av Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser